Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Puzzelrit 9 oktober 2022

9 oktober 2022 | 10:00 - 16:00

Hoera, we mogen weer!

Westland4Gambia organiseert op zondag 9 oktober de welbekende Autopuzzelrit. Het draait hier niet om snelheid, maar om oriëntatie, kennis en navigatievermogen. De tocht gaat langs allerlei bezienswaardigheden en landschappen in de regio.

Per auto is minimaal 1 chauffeur en 1 navigator nodig. Speurneuzen bij uitstek, Geert Veenstra en Mark van Dis, hebben een mooie route uitgeschreven.

Voor het tandzorgproject in Gambia, waarbij de Gambiaanse tandarts met de tandzorgauto de scholen bezoekt en in de vaste praktijk, is het hele jaar door geld en materiaal nodig. Om dit te kunnen bekostigen worden diverse activiteiten georganiseerd. De eerste activiteit van dit jaar is de uitdagende Autopuzzelrit.

 

Startlocatie : Wittebrug, Leehove 49, De Lier
Tijd : vanaf 9.30 uur inschrijven, Start Puzzelrit 10.00 uur.
Prijs : € 40,00 per auto. Inclusief: koffie/thee bij de start, rallyschild en routeboek.

Hiernaast willen we u vragen om ook een aantal tandenborstels te doneren. Met het aantal tandenborstels gaan we deze dag ook nog iets leuks doen!

Een lekker einde : Bij aankomst op de finishlocatie is er de mogelijkheid om te genieten van patat en snacks (onbeperkt maar met mate), om hier gebruik van te maken vragen wij u hieronder het aantal personen aan de geven. De kosten voor deze lekkere versnaperingen zijn € 7,50 per persoon.

Bevestig hier alvast uw deelname, want dit mag u niet missen!

 

Totaal: € -

Gegevens

Datum:
9 oktober 2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Site:
https://westland4gambia.nl/evenement/puzzelrit/

Locatie

Wittebrug De Lier
Leehove 49
De Lier, 2678EL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie