Penningmeester gezocht!

Onze penningmeester moet, wegens het volgen van een studie, helaas een stapje terug doen en zijn wij dus op zoek naar ….. een penningmeester!

Wij zijn een enthousiaste groep uit het Westland, bestaande uit 1 vrouw en 4 mannen, die zich in hun vrije tijd inspannen met als doel de tandzorg in Gambia te verbeteren. Regelmatig hebben wij overleg over activiteiten, acties en uitingen voor het tandzorgproject. Daarnaast bezoekt het bestuur wisselend het project in Gambia en onderhoudt het contact met de lokale tandarts en assistent. Ieder bestuurslid heeft een ‘taak’ en met elkaar hebben we een geweldige club.

Enkele werkzaamheden van de penningmeester zijn b.v. het beheren van de Nederlandse en Gambiaanse bankrekeningen, het bijhouden van de transacties in een boekhoudsysteem en het financieel begeleiden van evenementen.

Geeft het jou een kick om je een paar uurtjes per maand vrijwillig in te zetten voor een mooi project? Bel dan Hans Hogervorst, onze voorzitter, op 06-20504688 of stuur een e-mail naar info@westland4gambia.nl.